vrijdag 9 december 2011

Hollandscheveld

Een top dag!!!! Omdat de ene helft van de damesreizigers met manlief in en om Haarlem rondstruint een weekend heb ik, de andere helft van de damesreiziger versterking erbij gehaald in de vorm van Liesbeth. Kijken wie de meeste caches weet te scoren op weg naar onze 250ste. Via de geocachesite vond ik een leuke wandeling van 9,5 kilometer rondom Hollandscheveld (nabij Hoogeveen). Op de route liggen maar liefst 18 caches. 4 december was de laatste mogelijkheid om ze te loggen want ze verdwijnen in het archief. Met de auto naar Hollandscheveld en dan te voet verder. Jee wie had kunnen vermoeden dat hier nog zo'n mooi gebied ligt. Liesbeth kwijlt bij leuke huizen en als er dan ook nog eentje te koop staat tja dan gaat ze los. Nu nog manlief proberen over te halen om te verhuizen naar Hollandscheveld en.......dat gaat niet lukken:)
De caches zijn makkelijk te vinden en op een aantal plaatsen heel leuk verstopt. Liesbeth heeft helemaal de smaak te pakken en is een talent want ze heeft heel goed door wat een goede, orginale verstop plaats zou kunnen zijn. We blijken vandaag niet de enige te zijn dus er onstaat leuke contacten onder ander met "team" ikkeben en heidehopper. Aan het eind van de wandeling zijn we maar liefst 18 caches rijker en daarmee is hetook meteen een record aantal vondsten op 1 dag. Jammer dan de ene helft van de damesreiziger dit niet heeft mogen meemaken.
Liesbeth zit al lekker weg te dromen bij dit mogelijke uitzicht vanuit het droomhuis.

Liesbeth leerde Lotte lopen langse de lange...........


1 opmerking:

  1. Jaaa het was echt zo LEUK !! Prachtig weer, schitterende wandeling en ik vond het heel gezellig samen !! En het zoeken/vinden van de caches, geweldig, ik voelde me als een kind op zoek naar een heuse schat, zo leuk en spannend ! Jeanette, bedankt voor het inwijden in de wereld van het Geocachen ! :-D Dit was voor mij de eerste keer van..ik hoop... héél veel keren. En Louise natuurlijk voor alles wat je er over verteld/ uitgelegd had van tevoren, zo had ik natuurlijk al een enorme basiskennis. :-)

    BeantwoordenVerwijderen