maandag 14 november 2011

Eindelijk weer eens cachen

Wat een heerlijk plaatje he. En dan te bedenken dat er hier op een piepklein eilandje genaamd Klein Curacao een cache ligt. 1 van de dames reiziger heeft het verderop gezocht in september/oktober en heeft het cachen niet kunnen laten.
De tweede cache in het verre oord werd gevonden op een plek met dit o zo bekende beeld in de verte. De kleurrijke handelskade van Willemstad. Deze verre oorden zijn goed voor onze statistieken want er gaat toch niets boven grafiekjes waaruit je kunt op maken welke cache het meest noordelijk/zuidelijk/oostelijk en westelijk ligt die je gevonden hebt. Het is wel een beetje een tik hoor. Maar ook in de buurt is en blijft het leuk om op zoek te brlijven naar caches. En net als je denkt dat je alles in je woonomgeving wel hebt gehad komen daar wekelijks rijen aan caches bij. Grrrrrr. je wilt zo graag alles gedaan hebben op de kaart van Sleen en omstreken maar dat gaat zo nooit lukken. Nog voor ons "uitje"naar de Kreadoe hebben we nog even kort en snel wat bij elkaar gezocht. We hopen op een stand te komen van 249 caches voordat we in januari naar Australie afreizen want daar willen we heel graag onze 250ste cache vinden en deze speciale coin daar droppen met een leuke terugreis opdracht. ook weer zo leuk voor die o zo belangrijke statistieken nietwaar.
Bijna zonde om heb in een cache te stoppen nietwaar. Om die 249 te halen hebben we afgelopen zondag met dikke jas, sjaal en helaas de wanten thuis gelaten een poging gedaan om een reeks te scoren langs de Jongbloed vaart in en om sleen. In de mist de kou en veel vanuit de auto wisten we maar liefst 10 caches te scoren waardoor we de magische grens van 200 hebben weten te bereiken.
Een eblangrijk moment om vast te leggen! De 200ste cache. Ook deze weer goed voor de statistieken. Waar we echter niet zo goed in zijn zijn de bonus caches. De Goed Vangst caches hebben allemaal een code waarmee je aan het einde van alle vondste weer een extraatje in cache vorm krijgt maar ja dan moet je wel meteen vanaf het begin steeds even die bonuscode opschrijven en tja daar komen we dan meestal naar een reeks van 3 of 4 caches achter. Ja het is ook een sport voor intellectueeltjes en blijkbaar zijn wij erg.... (mag je zelf invullen)


Gezien de kou laten we het bij deze 200ste vondst voor vandaag en omdat we geheel koud en bevroren zijn besluiten we in Oud Aalden heerlijk koffie met iets lekkers te nuttigen alvorens af te reizen naar Sleen. Alsof mens wist dat we verkleumd aankwamen..... de heer des huizes heeft net de haard aangestoken.
Zeg nu zelf.... is dat gezellig of is dat..... gezellig.

Nog even 2 foto's die ik jullie niet wil onthouden. Op 6 november werd ik verrast oa met deze mooie geocache coin. Ik twijfel nog zeer of ik deze de wereld in zal sturen.
En deze is ook heel hoopgevend. Op de achterkant van de 250ste coin staat de hoopgevende tekst..... Samen op weg naar de 1000ste cache. Vanaf nu dus weer met grote regelmaat op pad.


Dus blijf ons volgen op de blog!

3 opmerkingen:

 1. Leuk verhaal weer. Hou ons op de hoogte!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes op naar de 1000-ste. Ja zo'n coin op weg sturen vraagt om problemen. Onder de cachers zijn mensen die zich er niet voor schamen deze gewoon mee te pikken. Groetjes Team Mineraal.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was weer een genot om jullie verhaal te lezen!
  En o wat een bekende foto met dat blauwe water!!
  Groetjes Bea Wagenvoort.

  BeantwoordenVerwijderen