zondag 23 januari 2011

Las Vegas dag 1

 
Na een goede nachtrust is het ontbijttijd. In een enorme ruimte kunnen we neerstrijken voor een ontbijtbuffet en wat voor een. Hele straten met voedsel en drinken. We genieten er echt van. Bij het opstaan was het 12 graden buiten en vandaag zal de temperatuur zo rond de 22 graden zijn. Heerlijk om in rond te lopen nietwaar. Om 13.00 uur hebben we met Wayne afgesproken de eigenaar van stampstore Viva Las Vegas. We zijn nog te vroeg maar omdat we toch ook nog willen geocachen deze vakantie en we een eerder gevonden coin nog moeten droppen in Las Vegas gaan we dat eerst maar eens doen. er zijn 2 cachen nearby. De eerste is op een druk punt maar hebben we toch snel gevonden. Voor de geocachers onderons. Mocht je nog een naar Vegas gaan, deze cache heeft uitzicht op bovenstaand bord. De tweede cache is ook snel gevonden maar daarvoor moest Louise wel even diep door de knietjes. In het kleine doosje konden we 2 coins kwijt dus dat hebben we dan ook maar gedaan.
Onze dag kan niet meer stuk. Inmiddels loopt het tegen 1 uur en we moeten nog een stukje lopen om bij Viva Las Vegas te komen. De route planner op de phone doet het uitstekend en we zijn er dan ook binnen no time. Wayne die speciaal voor ons de winkel open heeft gedaan is een aardige, vriendelijke man. Hij is een echte dikke amerikaan die zijn stoel niet meer uitkomt. we worde begroet door een stuk of 3 blaffende Malteser leeuwtjes en 3 hairy, scarry cats. We zijn verrast door de hoeveelheid stempels die er staan maar nog meer door al het Vegas neon licht en versiersels. We struinen de winkel af naar leuke, mooie stempels om in te kopen en ik kan jullie vertellen,.....TIS GELUKT. Meer zeg ik daar natuurlijk niet over alleen; hou de mail in de gaten voor de Nieuwsbrief van Art Journey.
Omdat we niet al te veel willen verklappen beperken we ons tot slechts 2 foto's van de winkel, 1 van de buiten kant en 1 van de binnenkant. Jammer he!

We brengen maar liefst ruim 3 uur door in deze winkel. Als we klaar zijn merken we op dat we aardig wat dorst en honger hebben. Tijd dus voor een lunch zo rond 16.00 uur. Is wel een hele late lunch geworden. Even verderop zit een McDonalds daar zetten we onze tanden in een heerlijke salade en drinken een halve liter cola. Zo daar waren we echt aan toen. Nu weer een stuk terug lopen naar Circus Circus. Het is inmiddels donker en dus tijd voor de avond fotoshoot te beginnen bij ons hotel.  
Zo rond een uurtje of half 9 stappen we het hotel binnen en gaan gebruik maken van het buffet. Ik kan zeggen voor slechts 15 dollar kun je je hier volledig klem eten. De klapper is wel het toetjes buffet. Heerlijke taartjes, koekjes, ijsjes noem maar op. We zijn inmiddels aardig uitgepoept. Hebben er vandaag zo'n ruim 20.000 stappen (ja ja de teller is mee) en eigenlijk willen we maar 1 ding. Languit! Morgen weer een nieuwe dag met weer nieuwe uitdagingen. 

7 opmerkingen:

 1. Heerlijk om jullie verslag te lezen...ik ben er bijna bij!! Ben heel benieuwd naar de stempels die je daar gevonden hebt...geniet ze!!
  Groetjes Jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuk dat jullie ons op de hoogte houden!
  Zo reizen we mee! En dan die mooie stempelwinkel!
  mmmmmmmmm...... Verrukkelijk! Zoek maar wat voor ons uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel gezellig om jullie verhalen te lezen. Geniet er van. Het is of we zelf mee reizen. Ben benieuwd naar jullie volgende verslag en zeker ook naar de stempels. Fijne tijd verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. superleuk om jullie zo te volgen! VLV heeft veel lekker gekke dingen, dat zit wel snor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oooooooooooooooo wat een mooie winkel..KWIJLLLLLLL stempels..whahhaha..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik waan me weer helemaal terug in de tijd........ Het komt me allemaal zo bekend voor :).
  En bij Viva las Vegas.........owww ik krijg weer helemaal de kriebels!!!!
  Veel plezier en geniet van jullie reis!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. dag dames! Leuk hoor, de uitgebreide verslagen! Zijn jullie al in het indoor pretpark van Circus Circus geweest? In de 8baan, bijvoorbeeld? Wij hebben in 2009 in hetzelfde hotel overnacht, helaas zonder het lekkere eten erbij dat jullie beschijven. Heel veel plezier verder. Ik verheug me op jullie verdere verslaglegging!
  En succes met het speurwerk, naar stempelsspul of die caches...

  BeantwoordenVerwijderen