zondag 30 januari 2011

Tweede en laatste dag CHA

Daar wij hebben besloten maar 2 dagen naar de CHA te gaan is deze tweede dag gelijk ook onze laatste dag. Jammer? Wij denken van niet. We hebben twee heerlijke, volle, inspirerende dagen gehad. Ik bruis van de ideeen, zou graag meteen aan de slag gaan met alle inspirerende ideeen en artikelen die we gezien hebben.We gingen vanmorgen weg in de stromende regen, en dat terwijl Carlifornie 292 dagen zon per jaar heeft. Gelukkig hadden we beiden (door schade en schande wijs geworden) en opvouwbare paraplu in onze koffer gestopt.


We zijn nu weer terug in het hotel na alweer heerlijk bij IHOP gegeten te hebben. We zijn moe maar zeker voldaan.
Ik kan verklappen dat er heel veel besteld is, alle nieuwe Tim Holtz stempels van Stampers Anonymous (mooi, heel mooi!!!!!), alle nieuwe Ranger producten, alle nieuwe Idea-ology Tim Holtz embellishments en nog heel veel meer. Wil er niet al te veel over verklappen maar 4 voor Art Journey nieuwe stempelmerken waaronder 1 merk waar wij exclusieve verkooprechten voor hebben gekregen, nieuwe embellishments waar ik zelf heel enthousiast over ben en .........
Alles zal de komende maanden binnen stromen en ik hoop in ieder geval bijna alles mee naar de ARTSpecially beurs in Zeist mee te kunnen nemen. Spannend!!!!
Hieronder nog een paar foto's van vandaag.
De hal van het conferentie centrum.

LA by night, op weg naar het hotel vanavond

Lay-out van Jolande van Oosterhout bij Unity Stamp booth. Mooi Jolande!!

Distress stains, nieuwe product van Ranger, binnenkort bij Art Journey te koop. Heb Tim er mee zien werken en het is helemaal te gek!

aandachtig luisteren en kijken naar mr Holtz

nieuwe embelishments van Idea-logy geweldig spul allemaal!

nieuwe stempel van Stampers Anonymous, deze is mijn favoriet

maar de rest is ook prachtig, deze keer extra mooi vind ik persoonlijk.

In deze staande tag kun je er al een paar bewonderen.
Morgenochtend checken we uit en gaan dan langs de kust omhoog rijden richting San Fransisco, we gaan dit niet in 1 dag doen maar genieten van alle moois wat er onderweg te zien is, het schijnt schitterend te zijn daar. We melden ons morgenavond weer om jullie mee te laten genieten van onze dag, we weten nog niet waar we gaan slapen daar er voor de rest van de reis nog geen hotels zijn geboekt. Tot morgen!

5 opmerkingen:

 1. Ohwwww jullie gaan veel moois zien op jullie tocht naar San Fransisco!!
  Als jullie nog tijd over hebben (en zin) in Berkeley zit een heeeeeeeele grote winkel met heeeeeeeeeeeeeeel veel spullen op stempel en scrapgebied!!
  Het is denk ik zo'n 35 km boven S.F. Hier heb je adres mocht je er onverhoops heen willen gaan:
  Scrapbook Territory 1717 A Fourth street Berkeley CA 94710.

  Veel plezier nog ennuh........ hou het overeind hè!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig...wat leuk dat jullie mijn lay out hebben gefotografeerd.....heerlijk. ben ook een beetje jaloers had hem heel graag zelf daar zien hangen en al die nieuwe dingetjes willen zien.....maar binnenkort bij jou in de winkel...dat wordt weinig vakantiegeld uitgeven aan vakantie en veel aan nieuwe spulletjes..hahahaha.

  Fijne dagen nog groetjes Jolande
  en nu maar hopen dat het stemmen op mijn lay out goed gaat!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wow, dat ziet er mooi uit..op naar de terugreis..maar geniet nog even van de mooie dingen in USA..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig!!! Vooral die Steampunk tag spreekt mij erg aan!!!

  BeantwoordenVerwijderen