donderdag 3 februari 2011

San Fransisco Fishermans Warf

Een niet zo'n vroege start vandaag. Jeanette voelt zich al heel wat beter, maar langzaam aan dan breekt het lijntje niet.
Vandaag te voet naar Fishermans Warf om ook een paar caches te scoren. Het was heerlijk weer, maar ik heb toch in de loop van de middag nog een goedkope fleece gekocht daar ik het behoorlijk koud kreeg. Ik volsta met het feit dat we 4 caches hebben gescoord, waarvan 1 op een tuinterras op de 15e verdieping van een gebouw in de financiele sector. Echt een plek waar we normaal niet van het bestaan afgeweten zouden hebben als we geen geo-cachers zouden zijn. Er zijn nl overal in de stad "public open spaces. Sinds 1985 is het verplicht om 1 vierkante foot, voor het publiek ter beschikking te moeten stellen per 50 vierkante foot verbouwde commerciele ruimtes. Deze public open spaces kunnen overal zijn, binnen, buiten of soms bovenop gebouwen en worden aangegeven door een koperen plakaat in de muur. De foto zit op Jeanettes toestel en die ligt inmiddels op 1 oor. Het was voor haar toch nog een erg enerverende dag. Ach ja, we hebben dan ook wel weer 10 km gelopen, en het is hier nou niet overal even vlak te noemen. Hieronder een paar foto's van onze dag, veel kijkplezier.

China TownJeanette denkt dat ze voorop de Titanic staat, toch koorts misschien? Ik laat haar maar in die waan.


Zeehondjes, eeen grote actractie hier.De laatste cache van vandaag in een publieke tuin, mooie verborgen locatie.
Morgen naar de Golden Gate Bridge.

3 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke stad is het toch, hè? En wat hebben jullie prachtig weer. Nu maar duimen dat het morgen vanaf de brug niet al te mistig is.
  Jeanette, beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow, mooie foto's weer..ik geniet er van..oja en Jeanette, beterschap..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik waan me weer helemaal in Amerika.....
  Hoop dat Jeanette weer helemaal is opgeknapt.
  Schitterend Louise, hoe je alles verteld!!!
  Net of ik er zelf bij ben :).
  Veel plezier nog ennuh......als je van plan bent om met zo'n trammetje mee te gaan.......zorg ervoor dat je ergens houvast aan hebt, ze rijden als idioten daar met die dingen.
  Geniet nog van jullie verblijf daar.

  BeantwoordenVerwijderen