woensdag 2 februari 2011

Van de nood een deugd maken....

Even een vervolg op onderstaand bericht, die moet je dus niet vergeten te lezen, maar daar ik doordat arme Jeanette ligt te pitten een avondje 'vrij' heb, heb ik van de nood maar een deugd gemaakt.
Eerst zoals gezegd voor ons beiden een tuna salad sandwich gehaald bij WallGreens met voor J een lekker yogurtje en voor mij een appel en sinasappel als toetje (ook die zijn hier mega groot, ha, ha), ben ik daarna gaan douchen.
Nu neem ik altijd als ik op reis ga om ruimte in mijn koffer te besparen allerlei monstertjes mee die je hier en daar gratis krijgt bij de Douglas enz. Lekker alles opgebruiken en dat bespaart je weer gewicht op de terugreis. Ja, ja en dan op het laatste moment toch maar al je vaste tubes toch maar inpakken want je kunt maar niet weten waar je terrecht komt, ergens waar bijvoorbeeld niets te koop is. Ik trap er altijd weer in, heb dus altijd weer van alles teveel bij me, denk elke keer, dat doe ik dus niet weer, hier is op elke hoek van de straat 24 uur per dag van alles en nog wat te koop.
Maar goed ik dwaal af, de monstertjes dus: elke avond smeer ik me nu dus in met Oil of Olaz Total Effects 7x, fight the 7 signs of ageing. Thuis gebruik ik gewoon iets van het Kruidvat of Lidl, dus mensen ik kom onherkenbaar weer in Nederland aan, dat kan gewoon niet anders.
Na het douchen en haar wassen mijn haar bewerkt met mijn nieuw gevonden mousse van Aussie, instant freeze, ja helemaal uit Australie gekocht bij Wallmart, geweldig spul, wil een krat importeren!!!!!
Toen weer een duik in mijn tasje met monstertjes, he wat zie ik daar, Face Lift Mask van Medex, ook dat gaat er op en na een poosje er weer af om de bovengenoemde nachtcreme er op te smeren. Wenkbrauwtjes geepileerd en hier zit ik dan strak en gelift te wezen met mijn tuna sandwich die op mij wacht.
Heel sneu voor Jeanette, maar deze avond is voor mij zo gek nog niet........

4 opmerkingen:

 1. blijf genieten van jullie verhalen,en foto's natuurlijk...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er ging iets mis met mijn berichtje...
  Goed hoor om op zo'n manier van een nood een deugd te maken...heerlijk genieten van je eigen prime time..
  Groetjes Jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor Jeanette heel veel beterschap en ik hoop dat jullie nog genieten van de dagen dat jullie nog daar zijn. Ik vind het erg leuk om jullie avonturen iedere morgen bij mijn ontbijtje te lezen !!

  BeantwoordenVerwijderen