zondag 18 april 2010

3 uit 4!!!!!

Jawel een prachtige dag om te cachen. Deze dame is vroeg in de middag uit Noord Holland vertrokken om nog even met de andere dame reiziger ergens in Drenthe te gaan cachen. Onze eerste zoektocht was een frustie van enige dagen geleden, De Papeloze kerk. Op internet hebben we de antwoorden op de vragen nogmaals opgezocht. Waar zouden we zijn zonder Wikipedia nietwaar. Opnieuw alle cijfertjes in de GPSjes gezet en zoeken maar weer. We kregen echter al snel door dat waar wij op zoek waren het echt niet kon zijn. Daarbij kwam dat de ene GPS iets heel anders aangaf dan de andere. Hmmmmm.... Na enge tijd en zeer veel frustraties gaven we het op. Eerst maar eens naar Willemsoord daar hangt, ligt er ook 1.
Even de auto parkeren in de berm, wat stapjes terug en de hint Sammie even goed door laten klinken en jawel gevonden. Ook hier een duidelijk afwijking in 1 van de GPs apparaatjes. Door naar de volgende en wel in Veenoord. Op zoek naar Vincent van Gogh. Nou daar kun je niet omheen want er staat een Vincent van Gogh Restaurant in de van Goghstraat en natuurlijk een van Gogh Museum, expositie maar waar is de cache.... De GPS stuurt ons het pad om bij het restaurant. Meneer de kok doet direct de deur open om ons binnen te laten maar ziet de GPS en roept direct; O, GPS?? Dan moet je aan de andere kant zijn. En bedankt he.... We lopen dus om het huis/restaurant heen en komen bij de ingang van het museum. De kleine dame reiziger heeft binnen nowtime de nano cache te pakken. Natuurlijk moeten we nog even op de foto met onze eenorige vriend. Verhip, bij nader onderzoek heeft dat beeld gewoon 2 oren!!!!!We besluiten met dit mooie weer er gewoon nog maar eentje te pakken. Bij het Emerzand het Zwaversbankje. Ook die hebben we snel maar we moeten wel even in de auto wachten tot de hondenuitlaters verdwenen zijn. De hint 15x30 was een topper want die hadden we zo te pakken, de hint en de cache dus. Bij thuiskomst eerst maar eens de instellingen van beide GPSjes bekijken. Als snel zijn er wat verschillen gevonden dus die eerst maar eens gelijk trekken. De Papeloze kerk laat ons niet met rust dus op de site nog maar eens kijken. Heeeee, wat een verrassing..... We moeten eerst een puzzel (legpuzzel) maken om de coordinaten,tekens en juiste sommen met de juiste cijfers op de juiste plaats te krijgen. Snappen jullie het nog? Nee? Nou wij wel hoor we hebben hem nu helemaal door en weten ook weer dat lezen een kunst is en goed lezen een nog veel groter kunst! Eerst even een hapje eten en dan moeten we toch even terug naar de Papeloze kerk. Nu gaan we hem vinden hoor. Ja,....dus niet! Grrrrrr, fru......ku.....Met heeeeeeel veel frustraties in ons lijf zakken we weer af zonder cachescore naar huis. Wat wel duidelijk is, is dat de GPSjes nu wel allebei de juiste cq zelfde richting en afstanden aangeeft. Wat ook positief is is dat we heerlijk de gezonde, frisse avondlucht hebben kunnen opsnuiven, dat we een stevige wandeling na de avondmaaltijd hebben kunnen maken en.... we hebben hertjes door het bos zien rennen. Nou wat wil je nog meer? EEN CACHE GRAAG!!!!
Thuis kunnen we nog geen afstand nemen van deze frustie cache. We gaan dus nog even op de site kijken of we misschien toch nog iets gemist hebben..... nou gemist kun je het niet noemen maar rekenen kan nog wel eens een probleem zijn want we hebben gewoon weer een cijfertje niet goed. Grrrr.......fru......ku.... We gaan het morgen gewoon weer proberen. Toch? Niet dan?

1 opmerking:

  1. Oh, jullie hebben het echt te pakken! Helemaal leuk. En, de aanhouder wint. En leuk de goodies!

    BeantwoordenVerwijderen