maandag 16 januari 2012

Dag twee bij Darkroom Door

Na een prima nacht zijn we vanmorgen met Rachel en de kinderen op pad gegaan om hier in de omgeving te cachen. Rachel, Stewart en de kids zijn door ons ook enthousiaste geocachers geworden, dus vonden het leuk om met ons op pad te gaan en tegelijkertijd iets van de omgeving te laten zien. Helaas viel de regen met bakken uit de lucht, werkelijk niet leuk meer, maar ja binnen zitten is toch ook zonde en we zijn niet van suiker.
    
Onder moeders paraplu!


We hebben ons prima vermaakt en vandaag hier in de omgeving zo'n 6 caches gescoord.

Even naar huis om te lunchen en toen door naar de warehouse van Darkroom Door waar Stewart hard aan he werk was. Er is veel te doen daar Rachel en Stewart aan het eind van de week mee gaan met een cruise waar zij stempelworkshops gaan verzorgen. A terrible job, but somebody has to do it! Jammer dat we hier niet langer zijn, anders waren we beslist meegegaan, want een snoepreisje naar New Caladonia, Figi en Vanuatu en dan ook nog stempelen, WOW.


Het was ontzettend leuk om nu eens te zien waar al die geweldige stempels van Darkroom Door worden gemaakt, en dat we zomaar een kijkje in de keuken kregen. De nieuwe verpakkingen zijn echt een hele vooruitgang, en we verheugen ons er op om deze straks in de winkel te hebben hangen.

Toen weer terug naar de beach bij The Entrance waar elke dag de pelikanen worden gevoerd, prachtig gezicht!! Inmiddels scheen de zon vollop, heerlijk. Nog een lekker ijsje en onze dag is bijna compleet. Wijnand, we zijn alweer op Biggles boeken uitgeweest, ze hadden zelfs 5 stuks voorradig, maar niet de titels die jij nog miste. En de prijzen? Zo tussen de 50 en 180 dollar!!!! Die hebben we maar laten liggen.


Momenteel is Jeanette druk bezig met rubber knippen voor sets die meegaan op de cruise, iemand moet werken voor de kost.
Morgen trekken we verder naar Dorrigo, zo'n 468 km hier vandaan, dus dit wordt een rijdag, maar we hopen natuurlijk af en toe een mooie stop te kunnen maken. We hebben daar in een soort van farmhouse een unit geboekt en zullen daar in ieder geval 2 nachten verblijven. We houden jullie op de hoogte!

4 opmerkingen:

 1. 180 dollar!!!!!! zat er een goud randje omheen of zo???
  Blij dat jullie die hebben laten liggen.

  By Jove, Biggles!
  keep your engine running

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lange rit voor de boeg, maar het zal vast prachtig zijn!!! Hopenlijk werkt het weer wat beter mee. Wij genieten van een afstand(je) mee. Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Doen jullie ook nog ergens een dagje strand of zo....?
  Wel leuk om julle zo te volgen. Veel plezier nog!

  Groet Rebecca E

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig om de verhalen te lezen! Schitterend de Pelikanen!

  BeantwoordenVerwijderen